Eindelijk!


Na een hele lange periode van overvloedige regen, begint het op Golfclub Putten aardig richting lente te gaan! De ontelbare keren " wat is het nat hé " hopen we nu achter ons te laten....

Het natte weer zorgde elke dag weer voor nieuwe uitdagingen voor onze greenkeepers wat betreft de bespeelbaarheid van de baan. Helaas zijn hole 1 en 6 noodgedwongen enige tijd gesloten geweest, maar kon er gelukkig grotendeels op de overige holes gespeeld worden. Sinds kort zijn alles holes weer bespeelbaar.

Ondanks het slechte weer hebben onze greenkeepers zeker niet stilgezeten....

Er is, zoals u wellicht al heeft opgemerkt, een nieuw entreebord bij de parkeerplaats geplaatst. Er zijn ook de nodige liters verf doorheen gegaan om alle paaltjes in de baan te voorzien van een nieuwe laag verf. Vanaf nu wordt er hard gewerkt aan de vervanging van het gras op de tees, zodat deze er binnenkort ook weer mooi uitzien. De maaimachine is ook weer uit zijn winterslaap gehaald en de greens worden goed in de gaten gehouden en behandeld. De heg bij het clubhuis had ook een flinke kappersbehandeling nodig en ziet er weer mooi uit. De tijdrovende klus van handmatig ballen rapen op de drivingrange is hopelijk ook voorbij. Op naar een mooie zomer en dank aan onze greenkeepers!

Team Golfclub Putten hoopt u snel weer te zien!