Golfshop

 

Golfmaterialen kunt u overal kopen, maar is het wel geschikt materiaal voor u?
Door de persoonlijk aandacht helpen wij u om de juiste keuze te maken bij de aanschaf van de juiste golfmaterialen.

Een collectie van kleding, accessoires en golfschoenen biedt voor alle golfers een juiste mogelijkheid. Hebben wij een bepaald product niet in de winkel, dan kunnen wij dit uiteraard voor u bestellen.

Sale!

Skymax Full golfset

€ 479,00 € 429,00
Sale!

Skymax Full golfset

€ 479,00 € 429,00

Super aanbieding,
Skymax golfset inclusief golftas

Deze golf set is perfect voor de golfer die net wil starten met golfen, maar ook zeker voor de golfer die aan zijn handicap wil beginnen en zijn huidige beginners set zat is.
De set bestaat uit 11 clubs en wordt geleverd in een standbag.
In deze golfset vindt u 4 ijzers: 6, 7, 8, en 9.
Verder bestaat de set uit een putter, pitching wedge, sand wedge, hybride H5,  fairway wood W3 en een driver D1. 
De standbag is voorzien van ruime vakken en een mooie brede schouderstrap.
Deze set is gemaakt van graphite met als voordeel minder trilling. De clubs hebben een bredere zool waardoor ze stabieler en vergevingsgezinder aanvoelen. 

Deze set bestaat uit de volgende onderdelen:

1 = Driver 1
3 = Wood 3 / Houten 3
5 = Hybride 5
IJzers = 6,7,8,9
S = Sand Wedge
PW = pitching wedge
P = Putter

GP Golfhandschoen

€ 17,95

GP Golfhandschoen

€ 17,95

Een golfhandschoen zorgt voor een goede en stevige grip onder alle omstandigheden. Met het dragen van een golfhandschoen krijg je ook minder de nijging om te knijpen, wat ten goede komt aan je golfspel. Ze zijn dan ook een belangrijk hulpmiddel voor een perfecte swing. De golfclub kan beter worden vastgehouden en blaren aan de hand worden met een golfhandschoen voorkomen. Ook als je een beginnend golfer bent is het verstandig om direct te oefenen met een golfhandschoen aan. Als beginnend golfer heb je sneller de neiging om te knijpen en bij vele oefenslagen vanaf de driving range kan dit snel resulteren in blaren. Het dragen van golfschoenen als beginner is dus niet ‘overdreven’, veel beginnende golfers denken namelijk dat het dragen van golfhandschoenen enkel voor de gevorderde golfer is, maar dit is onzin, golfhandschoenen voorkomen pijntjes en zorgen voor een betere grip.