Wedstrijden

Texas Scramble 15-07-2022

Poule A aanvang 16:00
Poule B aanvang 18:00

 

Spelregels bij Texas Teamplay competitie 2022

Data: 27 mei, 10juni, 15 juli, 12 augustus, 2 september, 14oktober

Een team bestaat uit maximaal 4 spelers. Elke speler slaat af. De “beste” plek wordt vervolgens gekozen en binnen één scorekaartlengte van die plek speelt iedereen weer verder (op de green idem, maar niet dichter bij de hole) met eigen bal. Je mag natuurlijk je bal schoon maken, dat geldt ook voor de gekozen bal.

Je speelt strokeplay. Dus de slagen moeten worden geteld. (Er moet altijd uitgeholed worden)
De beste 4 wedstrijden, per team, tellen mee voor de einduitslag.
*Team met 4 spelers: per speler minimaal twee afslagen kiezen. 

*Team van 3 spelers: per speler minimaal drie afslagen kiezen.

*Team met 2 spelers: per speler minimaal 4 slagen.

Spelers die niet in het team zijn ingeschreven kunnen helaas niet meedoen (1e wedstrijd is bepalend)

Alle heren met een phcp van 0-27 spelen vanaf de gele tee. Deelnemers (dames/heren) met een handicap vanaf 27.1 hebben een vrije keuze tussen geel en rood.

Speelt  u met zijn 4-en dan playing hcp optellen en delen door 6. (=team phcp), Speelt u met 3 spelers dan PHCP optellen en delen door 5 (=team phcp).  Speelt u met 2 spelers dan PHCP optellen en delen door 4 (= team phcp).  Afronden1-4 naar beneden, 5-9 naar boven.

Het gemiddelde van de brutoscore afhalen. Dat is de eindscore van het team. Duidelijk zichtbaar op de ingeleverde kaart zowel de bruto als netto score vermelden.

De captain noteert de phcp voor 9 holes van elke speler die speelt, op de scorekaart en levert na de wedstrijd de kaart met de eindscore in bij iemand van de WECO. (Erwin, Henk I., Henk R., of Rob)

 

WECO

Lees meer »

Dinsdagochtend (9 holes) NQ

Iedere dinsdagochtend is er een wedstrijd voor alleen leden. Deze wedstrijden starten om 09.30 uur. WHS vanaf 54. De indeling gebeurt 
’s ochtends in het clubhuis. Er zijn geen prijzen te verdienen.

Er zijn geen kosten aan verbonden. Opgeven kan tot maandagavond 20.00 uur via E-golf of in het clubhuis.

Woensdagavond (9 holes) Q

In de maanden april, mei, juni, juli, augustus en september is er om de week op woensdag een avondwedstrijd. Er zijn prijzen voor de nummers 1, 2 en 3. Tevens voor de Neary, Leary en soms voor de longest. Deze wedstrijden beginnen tussen 17.00 uur en 19.00 uur afhankelijk van het invallen van de duisternis. Greenfeespelers kunnen ook meedoen. Zij kunnen zich telefonisch of mondeling, tot een uur van te voren, opgeven in het clubhuis. Ze betalen een greenfee + €2.50 p.p.

Opgeven kan via E-golf, tot een uur van te voren op de wedstrijddag. De kosten voor de leden zijn €2,50 p.p. Zie voor het schema de mededelingen in het clubhuis.

Donderdagochtend (18 holes) Q

Iedere donderdag is er een wedstrijd alleen voor leden. Deze wedstrijden beginnen allemaal om 09.30 uur. Afhankelijk van de periode kunnen dit op zichzelf staande wedstrijden zijn, anders vallen ze onder de noemer: zomer-, wintercompetitie van ongeveer 10 wedstrijden, of 6 Eclecticwedstrijden, (na elke wedstrijd zet je jouw beste 3 holes vast. Na 6 wedstrijden zijn alle holes ingevuld en wordt de balans opgemaakt)

Elke wedstrijddag zijn er prijzen voor de nrs 1,2 en 3. Ook zijn er prijzen voor de Neary en de Leary en soms ook voor de longest. Meestal is er na de laatste competitiewedstrijd een prijsuitreiking voor de beste 3 spelers.

Opgeven kan alleen via E-golf tot woensdagavond  20.00 uur. Kosten voor deze wedstrijden zijn €2,50 p.p.

Clubkampioenschappen: (18 holes) Q (voorheen maandbekerwedstrijden)

Op de laatste zaterdag van de maanden april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober en november is voor leden een wedstrijd.
Deze start om 10:00 uur.

Er wordt gespeeld in 2 poules. Poule 1; tot WHS 27 en poule 2; vanaf WHS 27.1 tot WHS 54. Elke poule krijgt een winnaar. Dat is dan de clubkampioen. De sterkte is bepaald vanaf de 1e wedstrijddag. Je verandert daarna niet meer van poule. Na elke wedstrijd zijn er prijzen voor de nr 1,2 en 3. Tevens voor de Neary, Leary en soms voor de longest. Per wedstrijddag is er 1 winnaar. Die mag ook een maand parkeren op de daarvoor bestemde plaats op het parkeerterrein. (i.o.m WECO)

Opgeven kan alleen via E-golf tot vrijdagavond 20.00 uur. De kosten zijn €2,50 p.p. Zie voor het schema de mededelingen in het clubhuis.

 

Alle activiteiten van de WECO worden maandelijks in het clubhuis opgehangen.

Vanaf april 2021 wordt de HCP omgezet naar WHS.  Zie voor jouw nieuwe handicap je digitale pas.

De wedstrijdleiders zijn:

Dinsdag: Henk Reindertsen (indien afwezig Henk Ietswaard)

Woensdagavond: Erwin Denkelaar en Philippe Mortureux

Donderdag: Rob Vooys en Henk Reindertsen

Zaterdag : Henk Reindertsen en Rob Vooys.

De wedstrijdcommissie bestaat uit:

Henk Reindertsen (Voorzitter)                                                        

Rob Vooys (Vicevoorzitter)

Henk Ietswaard                                  

Erwin Denkelaar                                   

Philippe Mortureux