Introduce arrangement – Golfen en genieten!

Met twee volle agenda’s is het altijd even zoeken welke dag uitkomt, dus fijn om lang van te voren al te kunnen boeken. Dan is het altijd spannend wat het weer doet, maar we troffen het, het was een prachtige, zonnige dag.

In tegenstelling tot een ‘gewone’ voucher, kon ik mijn introducé een ‘introducé-arrangement’ aanbieden van € 20,-. introducé-arrangement? Hmm………De verrassing was de satéschotel als afsluiting. Dat gaf de doorslag. Zelf betaalde ik ook € 20,-, maar dat had ik er graag voor over. We begonnen ons arrangement met een kopje koffie en appeltaart. Een mooie gelegenheid om even bij te praten en vervolgens onze focus te leggen op een serieus rondje golf (met qualifying). Nadat ik overigens vooraf de waarschuwing had gegeven om voldoende ballen mee te nemen. Zoals gezegd besloten we de middag met een satéschotel (wat fijn om mijn frites ook nog om te kunnen zetten naar een verse frisse salade zonder opsmuk. Dat gaf me een ‘gezond’ gevoel 😊). Nog even napraten over onze score, onze golfbelevenissen, de verloren ballen, maar vooral ook de prachtige baanconditie.

Kortom, ‘Golfen en genieten’ voor een zeer schappelijke prijs. En ………..ja natuurlijk: nu naarstig op zoek naar een nieuwe introducé.

 

Jeannette Termeulen