Nieuwe parkeerplaats

Het is eindelijk zover!
Vanaf de start van de overname zijn we al bezig de parkeerplaats te vernieuwen.
Het huidige halfverharding met Kleischelpen voldoet niet en geeft teveel onderhoud.
Afgelopen jaar is de parkeerplaats twee keer glad gemaakt. Eerst wordt een laag weggehaald en dan weer aan gewalst, maar dit heeft een zeer beperkte levensduur.
Bestraten of asfalteren zijn een optie, maar financieel helaas niet haalbaar.
Ook de komst van de nieuwbouw van de loods was een reden om te wachten met een halfverharding, daar wanneer de bouw zou beginnen, de halfverharding direct kapot zou gereden worden door het zware materieel (vrachtauto's).
De oplossing is gevonden, het rij gedeelte wordt voorzien van betonnen Stelconplaten en de plek waar de auto's staan wordt voorzien van zwart split. Dit split wordt, in tegenstelling tot schelpen, niet met de schoenen in de auto's "meegenomen".
Ook zal het toegangshek vervangen worden door een breder hek van ruim 4 Meter, waardoor ook bredere voertuigen, zoals campers, toegang zullen krijgen tot de parkeerplaats.

De aanvang van de werkzaamheden is aanstaande maandag 2 oktober en naar verwachting zijn vrijdag 6 oktober alle werkzaamheden afgerond.
De werkzaamheden worden in fases uitgevoerd, waardoor parkeerproblemen worden beperkt. Wij vragen uw begrip voor eventuele ongemakken.

Hopelijk is hiermee een belangrijke ergernis weggenomen.

Onderstaand voorbeeld foto's hoe het er ongeveer uit zal zien.