IndoorGolf

In het nieuwe deel van het clubhuis staat onze eigen golfsimulator. Deze SkyTrack-simulator helpt bij het verbeteren van je spel, maar zorgt ook voor eindeloos veel gezelligheid en plezier door 170.000 verschillende golfbanen vanuit de hele wereld tot je beschikking te stellen.

Wil je informatie over je clubsnelheid, clubface angle, balsnelheid, geslagen afstand, swing path (en meer!) en deze verbeteren? Kies dan eens voor een oefensessie op de SkyTrack driving range. De simulator is geschikt voor zowel links- als rechtshandigen.

Openingstijden en reserveren

De IndoorGolf is beschikbaar op alle dagen van de week vanaf 09.00 ‘s ochtends tot 17.00 ‘s middags.

Een IndoorGolfsessie kan door leden zelf geboekt worden via E-golf4U door tijdsvakken te reserveren. Een sessie is minimaal een halfuur, maar het is uiteraard mogelijk om meerdere tijdsvakken te selecteren en zo een sessie van een uur (of twee) te creëren. Net als bij onze reguliere 9-holes wordt een teetime bezet door minimaal één en maximaal vier personen.

Niet-leden kunnen een starttijd boeken voor de simulator via 033-24 63 758.

 

Lessen

Het is mogelijk om tijdens een golfles gebruik te maken van de IndoorGolf.
Neem hiervoor contact op met onze pro Martin Watt via 06-51 27 85 75 of martin@golfclubputten.nl.

Een golfles met behulp van de simulator is 50 minuten en kost 65 euro voor 1 persoon. Vanaf 2 tot 4 personen is een les 70 euro.

 

Actie:

Indoor Les

€ 149,00

Indoor Les

€ 149,00

3 lessen van 1 uur