Texas Scramble 15-07-2022

Poule A aanvang 16:00
Poule B aanvang 18:00

 

Spelregels bij Texas Teamplay competitie 2022

Data: 27 mei, 10juni, 15 juli, 12 augustus, 2 september, 14oktober

Een team bestaat uit maximaal 4 spelers. Elke speler slaat af. De “beste” plek wordt vervolgens gekozen en binnen één scorekaartlengte van die plek speelt iedereen weer verder (op de green idem, maar niet dichter bij de hole) met eigen bal. Je mag natuurlijk je bal schoon maken, dat geldt ook voor de gekozen bal.

Je speelt strokeplay. Dus de slagen moeten worden geteld. (Er moet altijd uitgeholed worden)
De beste 4 wedstrijden, per team, tellen mee voor de einduitslag.
*Team met 4 spelers: per speler minimaal twee afslagen kiezen. 

*Team van 3 spelers: per speler minimaal drie afslagen kiezen.

*Team met 2 spelers: per speler minimaal 4 slagen.

Spelers die niet in het team zijn ingeschreven kunnen helaas niet meedoen (1e wedstrijd is bepalend)

Alle heren met een phcp van 0-27 spelen vanaf de gele tee. Deelnemers (dames/heren) met een handicap vanaf 27.1 hebben een vrije keuze tussen geel en rood.

Speelt  u met zijn 4-en dan playing hcp optellen en delen door 6. (=team phcp), Speelt u met 3 spelers dan PHCP optellen en delen door 5 (=team phcp).  Speelt u met 2 spelers dan PHCP optellen en delen door 4 (= team phcp).  Afronden1-4 naar beneden, 5-9 naar boven.

Het gemiddelde van de brutoscore afhalen. Dat is de eindscore van het team. Duidelijk zichtbaar op de ingeleverde kaart zowel de bruto als netto score vermelden.

De captain noteert de phcp voor 9 holes van elke speler die speelt, op de scorekaart en levert na de wedstrijd de kaart met de eindscore in bij iemand van de WECO. (Erwin, Henk I., Henk R., of Rob)

 

WECO


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.