Uitwisseling Doorn 08-10-2021


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Rob Vooys
8 maanden geleden

9 flights van 4 gingen onder een stralend zonnetje de baan in. In elke flight 2 mensen van de GC Doorn en 2 mensen van Golfclub Putten. Deze wedstrijd wordt eigenlijk elk jaar gespeeld, maar de laatste 2 jaar konden ze vanwege de Coronamaatregelen niet worden gehouden. Dit jaar eindelijk wel. De wisselbeker was in handen van Doorn en onze opdracht was die naar Putten te spelen. Dat is dan uiteindelijk ook gelukt. Volgend voorjaar gaan we eerst naar Doorn en daarna in oktober weer naar Putten. de neary op hole 5 voor de dames was voor Trees Windhouwer, en voor de heren op hole 7 ging die naar Rob Vooys. De Birdy voor de dames was eveneens voor Trees op hole 14 en 16, voor de heren was die voor Henk van Harten op hole 8 (SI3) De aanmoedigingsprijs was Margaret van de Beek met 17 SF

Putten Doorn
4e Berna Vooys 34 sf Ed Waelpoel 28 sf
3e Paul de Bie 34 sf Harry Luttikhuis 29 sf
2e Rob Vooys 35 sf Arnoud v Leusden 29 sf
1e Henk Schut 35 sf Martin vd Beek 30 sf
Toen alle SF punten per club waren opgeteld werd duidelijk dat Golfclub Putten met een score van 511 SF de winnaar was. GC Doorn kwam tot een totaal van 414 SF.
Na afloop van de wedstrijd was er een prima verzorgde Chinese maaltijd en tevens de prijsuitreiking. Al met al kunnen we weer spreken van een geslaagde dag. De uitwedstrijd zal een lastige worden maar een prima uitdaging.

E Windhouwer
7 maanden geleden

Rob en Henk bedankt voor jullie inzet. Het is een geslaagde dag geworden mede door de vriendelijke ontvangst door het personeel van de bar.
TREES EN Evert