Electic 4 23-09-2021 (Q)

Deze wedstrijd wordt gespeeld op 18 holes van 09:30 - 13:30
 €2.50 aan de WECO


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Hans Papendorp
8 maanden geleden

Even een correctie op het bericht van mij van vorige week.

Ik was niet de winnaar van de dag maar Teus van Tamelen. Teus had 78 slagen bruto, daar gaan er 17 vanaf dus hij moest uitkomen op 61 netto. Ik had er 62 netto. Dus Teus, alsnog gefeliciteerd met de overwinning van de eclectric 3 wedstrijd. Je krijgt alsnog een drankje van mij. Ook bij b.v. Gert Klaassen klopt de berekening van de computer niet. Bruto 82, minus de handycap 16 is 66 en niet 67.
Hieruit blijkt dat het computersysteem kennelijk niet kan rekenen en de wedstrijdcommissie dus bij meerdere deelnemers een verkeerde uitslag accepteert.

Ook bij de wedstrijd eclectric 4 klopt het weer niet. Om er maar een uit te pikken: Edwin Grimscheid had 83 slagen bruto minus de handycap 14 is geen 70 maar volgens bartjes 69 netto.

Ik verzoek de wedstrijdcommissie dus met klem hierop te letten en het systeem een goed onder de loep te nemen.

Ik vind het zo langzamerhand tijd voor verandering. Als we niet oppassen dienen enkele van ons waaronder ook ikzelf een boek te moeten gaan schrijven aangezien dit schrijven al minstens hoofdstuk 4 (als het er niet meer zijn) in de geschiedenis van de club.
Dit wordt ook mijn allerlaatste stukje dat u van mij zult vinden. Ik doe er niet meer aan mee om vrijwillig verplicht iets te moeten inleveren terwijl er andere mogelijkheden zijn. In mijn vorig schrijven heb ik al een voorstel gedaan.

Goed, dan nu de wedstrijd:

Mooi weer, gezellige flight met Erwin Denkelaar en Eugene Falger waarvan de eerste in de gelegenheid werd gesteld om al zijn gekleurde ballen in het niet te laten verdwijnen. Zelfs de door mij gedoneerde ballen werden in een mum van tijd aan de eerlijke vinder toegewezen.
Het ging wel met een welgemeende glimlach van zijn zijde en ik vond dat niet erg omdat hij er zoveel plezier aan beleefde.
Na de uitslag te hebben gecontroleerd van de eerste drie van de dag kan ik dus met deze opgave akkoord gaan.
Het was wel grappig dat de doordeweekse ploeg; Piet van Dijk, Evert Windhouwer en ik die drie hoogste plaatsen ingenomen hebben.
De verdeling was als volgt:
Evert de 3e plaats
Piet de 2e plaats
Hans de 1e plaats.

Verder de prestatie van Peter Fränzel om 2 neary’s te scoren en
De leary werd gescoord door Piet van Dijk.
De birdy winnaars waren ex equo Theo Gerrits en Perry van Os beide op hole 17

Als schrijver neem ik nu afscheid van u.
Hans Papendorp