Electic 3 16-09-2021 (Q)

Deze wedstrijd wordt gespeeld op 18 holes van 09:30 - 13:30
 €2.50 aan de WECO


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

J.Th. Papendorp
8 maanden geleden

Mijn motto is “niet zeuren voor de koffie” dus eerst een bakkie koffie”. Dat gaat er bij mij altijd eerst in.
Daarna komt het afrekenen van de € 2,50 en de keuring van Rob inzake de kleur van de door mij gedragen golfbroek. Ik voorkom altijd dat hij verdere kleding gaat onderzoeken!!

Het was weer een leuke dag om te golfen. Het begon een beetje bewolkt maar al gauw gingen de jacks en truien uit en verschenen de blote armen in de zon.
Met 25 deelnemers een wat minder bezette wedstrijd (met natuurlijk meer kans om te winnen) maar dat mocht de pret niet drukken.
Na een bezielende inleiding van de wedstrijdleider Rob Vooys werden wij de wei ingezonden.

Mijn flight bestond uit Ada Langstraat en Cor Bos en dat verzekerde mij van een gezellige dag. Het verging de beide flightgenoten niet helemaal zoals zij het wilde. Cor zijn golftas leek net en ballenautomaat; de ene na de andere bal moest tevoorschijn komen om de hole te kunnen uitspelen. Van Jeroen heb ik vernomen dat zij 1600 ballen uit de diverse sloten hebben gehaald. Toch niet allemaal van jou Cor???
Bij Ada bleek het lange gras naast de fairway een spelbreker te zijn want zij kreeg de bal vaak niet lekker weg. Jammer want zij slaat toch de meeste ballen recht. Lag de bal op de fairway dan ging het vaak wel goed. Hou vol Ada!

Dat ik uiteindelijk toch heb gewonnen is dat ik denk dat jullie de verhalen van Teus van Tamelen en de beide Vooyses zo zat zijn dat er een ander bekend geluid moest komen. Bij deze dan, maar de volgende keer zorg ik er wel voor niet weer aan de beurt te komen.

Ik zou graag zien dat de wedstrijdcommissie een ander beleid gaat voeren en dat meerdere mensen hun verhaal eens kunnen schrijven. Dat kan heel eenvoudig door b.v. een kaart uit de stapel te (laten) trekken door een van de bedienende dames en de eigenaar van die kaart schrijft een stukje over zijn belevenis van die dag. Het moet toch niet zo moeilijk zijn??

Goed dan nu enkele uitslagen
De birdies: Henk Schut op 13
Martin Schilham op 5
Steve Smith op 8 en deze mocht het vogeltje

De neary Martin Schilham op 5
Steve Smith op 2

Leary Riek Vliek

De 3e plaats was voor Berna Vooys
De 2e plaats was voor Teus van Tamelen
De 1e plaats was voor Hans Papendorp

Hieronder treffen jullie nog de totale uitslag aan