Electic 2 09-09-2021 (Q)

Deze wedstrijd wordt gespeeld op 18 holes van 09:30 - 13:30
 €2.50 aan de WECO


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Rob Vooys
9 maanden geleden

Bij Eclectic wedstrijden is het de bedoeling om na iedere wedstrijd 3 holes vast te zetten. Daardoor heb je na 6 wedstrijden alle 18 holes gedaan. De uitslag hierboven is de uitslag van de 1e Eclectic.
Spelers die de 1e hebben gemist moet dus bij de 2e wedstrijd 6 holes vastzetten. Elke wedstrijd staat op zichzelf, dus je hoeft echt niet elke wedstrijd mee te doen. Waarschijnlijk wel als je overall winnaar wilt worden. We spelen Strokeplay met handicapverrekening.

Rob Vooys
9 maanden geleden

Onder een stralend zonnetje vandaag 25 deelnemers, waaronder 7 die de 1e niet hadden meegedaan. Fijn om te zien dat ze er nu bij waren. Maximaal 36 dus we zijn op de goede weg.
Er zijn 5 birdies geslagen waarvan 2 door Theo Gerrits hole 15 en 16. Keurig. De 2 neary's waren voor Erwin Denkelaar op hole 5 en Evert Windhouwer op hole 3. Eddy Mulder kwam voor zijn vakantie ook meespelen en sloeg direct maar eens de Leary op hole 8. Hulde. Dan de rest van de uitslag: 3e werd Erwin Denkelaar met een netto score van 64 en SF 36. Op de 2e plaats met netto 61 en SF 39 werd good "old" Hans Papendorp. Hij wilde geen stukje schrijven natuurlijk en heeft ongetwijfeld de laatste 2 holes iets minder zijn best gedaan. Op de 1e plaats Rob Vooys met een netto score van 59 en 41SF
Volgende week spelen we Eclectic 3. We hopen op nog meer deelnemers. Greenfee spelers kunnen helaas niet meedoen met deze clubwedstrijden. Zij zijn wel welkom op de woensdagavondwedstrijden. In beide gevallen opgeven via E-golf.