Zomercompetitiewedstrijd 10/12 op do 05-08-2021 (Q)

Deze wedstrijd wordt gespeeld op 18 holes van 09:30 tot 13:00.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Philippe Mortureux
10 maanden geleden

28 personen mochten vandaag weer spelen op een goed onderhouden baan. Complimenten aan degenen die hieraan hebben bijgedragen.
Om vandaag te mogen spelen met Jesse Oomen, handicap 4.3 (speel handicap -1), gaf me vleugels, zoals we die kennen van Red Bull. Mijn tweede partner van de dag, Perry van Os, zijn humor en concentratie hielp me om me genoeg te kunnen ontspannen.
Een goede uitvoering op deze flight: Leary voor Perry op hole 6, birdy op 15, 4 birdies voor Jesse op 1,5,10,14, een totaal van 6 birdies voor de flight, en eerste, zevende en achtste in het competitie classement. Medaillewaardig team, toch?

Opmerkelijk was de speciale Neary uitgevoerd door Cor Bos op hole 3. 3 centimeter voorbij de hole……hole in one voorkomen en een rondje bitterballen. En een Neary op hole 5 uitgevoerd door Vincent Veenema.
Er was slechts een wolkje aan de lucht vandaag, zoals Rob aangaf: het teveel betreden van de natuurgebieden tijdens de competitie.
Nog twee speeldagen te gaan in deze zomercompetitie, waarin Teus van Tamelen aan de leiding staat. Teus, je mag op vakantie blijven om ons nog de kans te geven je te verslaan 😊

Gr Philippe